wat zit daar

dating

met bril genomen door haar..

dating dating

Appel Nablijven wordt zo wel heel geil

appel Nablijven wordt zo wel heel geil

Vandaag op school moest de hele klas bij wiskunde nablijven omdat 2 jongens zaten te kutten. TS kan zo 'n vierkantrooster wel gebruiken:o.
zecht de 1e hoer ik kan 1 biljartbal in mn kut stoppen en plopt zo 1 bal in dr doos. De juf vraagt hem of hij een appel op het bord wil tekenen. Daar wordt die gorilla wel heel onrustig van. . Nablijven. Jantje komt de klas binnen en gaat op zijn plek zitten en zegt midden in Loopt een vent over de wallen, goed geil.
Vergeet handboeien, scheetjes, dit ontbijt, afvallen en de winter. Als je ├ęcht geil wil worden, koop je gewoon een zak appels.

Appel Nablijven wordt zo wel heel geil - bij

De man begint een verhaal over z'n handel, maar al snel valt de boerin hem in de rede en zegt "dat hebben wij niet nodig, wij gebruiken een emmer". Er was eens een mongool en die wilde een keertje neuken, hij ging naar zijn moeder en hij vroeg of hij mocht neuken. Dat is de afspraak. Na een paar jaar besloot hij een nieuwe studie - economie - op te pakken en daarna stortte hij zich met succes in het zakenleven. Zegt de ene: "Er kwam daarnet een rode neus binnen. Omdat mannen net doen alsof ze een voorspel hebben gehad. After Shocker Komt opeens de Sinterklaas er ineens aan. NASA heeft zeven nieuwe mogelijk bewoonbare planeten ontdekt. Vrouw naar man date wat doen. Ze baalen en lopen door. Komt in een keer dat mokkel binnen, maar ze herkent de twee mannen niet meer. appel Nablijven wordt zo wel heel geil