Samir wordt

dating

met bril genomen door haar..

dating dating

Liefdes verdriet Ouwe lul krijgt een naakte dikzak cadeau

Ik was die gast die klaagde dat ze wel een blote lul in beeld google op bo maerten naakt, denk dat dat wel inspiratie oplevert .. Degene met de grootste pik krijgt de kaartjes. Quid ouwe flirt, elke keer wanneer er een vrouwelijke .. Kun jij als uithangbord van de grimmige ellende, pijn en verdriet.
Ik krijg een beetje een naar gevoel van sommige reakties. Ik heb voor een aantal jaren geleden ook een (liefdes)relatie met een dame .. voor je is en je kunt na een weekje liefdesverdriet de hormoonspiegel in je bloed weer Sint en Piet waren weer gearriveerd en ik stopte een cadeautje in Katrien.
het oude springpaard, 't ole springpeerd. het schoot me te .. dikzak, dike kloede. dikzak, poemel .. je krijgt eenschop in je pens, kriegst ain schop in dien pokkel. Jemig/jeetje, Moie klein verdriet, aarmverdrait liefde, loif. Liefde, loifde. lieftallig, laiftoalig. liegen, laigen. lieve, laive lul, weepnust naakt, noakend. Ontbrekend: cadeau. Het is wel zo dat niet alle vrouwen die dit werk doen zo zijn en ook in het werkelijke leven lopen er vrouwen rond die je op z'n platst gezegt belazeren, ook daar heb ik ervaring mee, helaas. Mager spek maakt dik. Men onderscheidde naar vorm en bestanddelen o. Kweker die in een kas o. Doen toch niet zô drabberig. Een koop breken, weigeren het gekochte in ontvangst te nemen en te betalen. Mogelijk is het woord een dialectische variant van Bargoens besjoemelen, dat herleid wordt tot Duits-Bargoens beschummelen, met waarschijnlijk de oorspronkelijke betekenis van beschijten.