wordt gebruikt krijgt

dating

met bril genomen door haar..

dating dating

Kotsen Mag ik jouw wijf, krijg jij de mijne

Zal wel een spuug lelijk wijf zijn geweest dan. Hoppa, lekker begin van de avond met kots in je oogbal wat een slechte uitsmijter.. beetje een peukje roken.. hij staat nog binnen en dat mag dus niet.. hij . Mijn spreekbeurt.
Oh, maar die kan je toch makkelijk afbetalen als je een goede baan krijgt en die ook behoud? Precies. . Bitch ik op je, dan mag ik jou gewoon niet. Gooi ik.
Je moet niet aan me zitten, I-j mag mien wel an de boks kommen, maor alleen at e an den .. ik krijg wat ik wil, krek wa'k wol jouw, ow. juist, krek. jullie, gillie. Jullie, I-jluu. jullie, owluu. jurk, kleed. jus, dip kotsen /spugen, spaoien .. wijf, wief. wijn, wien. wijs, wies. wil ik je, wik. Wil je matten, mo'j een mäöltjen op de pens. KOTSEN TIJDENS BEAN BOOZLED CHALLENGE! - Mertabi
Aan het eind van de avond komt de moeder haar ophalen en thuisgekomen vraagt de moeder hoe het. Zorg voor een goede advocaat!!! Ze blijft trekken en trekken en trekken, uiteindelijk zegt ze : he kijk. Vrouw: dokter, wilt u eens nakijken of kotsen Mag ik jouw wijf hier allemaal wel nog in orde is "vanonder" want ik ga voor de derde keer trouwen. Hij rijd verder en komt daar een meisje langs de weg tegen die aan het liften is.

Kotsen Mag ik jouw wijf, krijg jij de mijne - standjes

Jantje naar beneden en vraagt aan ze moeder mag ik een gulden,zeg ze moeder ja hoor pak maar. Opeens gaat zij verzitten en ziet hij dat ze geen broekje aan heeft. Opeens haalt deze zijn paal te voorschijn en begint zichzelf af te trekken en spuit de man die voor hem staat onder het sperma. Na een uur komt ie klaar, en het was tot ver in Rome te horen. Zegt de barman: ja is goed maar wel snel doordrinken. De verkoper hoort wat de man roept, gaat onder aan de trap staan en roept terug: "Ga met je penis uit mijn meisje haar kut! Alle collega's komen nieuwsgierig bij het gordijn staan luisteren.