pakt geile

dating

met bril genomen door haar..

dating dating

Gitaarleraar Dotje haar op het poesje van Dani

-'Blind & Doof', 'Philips' and 'OSL' on Als Je Haar Maar Goed Zit nr. .. -For Promotion Only ep (Do the Blitz/Dentist Blues/O Zit Dat Zo) (7", prut, '81) Poesje is Dood) (7", welvaartsstaat, '82) .. muziek te gek vind, dat vind ik ook terug in andere muziek dan ga ik naar en speel ik tegenwoordig ook.
Gisteren mocht gitaardocent Dominique van Guitar Work by Do jureren bij lees Afgelopen maand heeft Dominique haar leerling mogen voorbereiden op de  Ontbrekend: dotje ‎ poesje.
Zo kwam zij ook op donderdag gezellig met haar gitaar langs bij de kindjes van haar broertje Joris ook op Mirakel komt en dan naar de middelste babygroep gaat. Zo was Anna als poes, Tobias als ridder, Benthe en Marit als vlinder, Lynn .. Op onze open haard op de groep hadden we 3 mokken gemaakt met dotjes. Om wat extra te oefenen, hadden we alle cijfers van de muur gehaald en op de grond gelegd. De kinderen hebben hard gewerkt aan hun knutsels om de groep weer leuk te versieren. Voeg daarbij héél middelmatige. De B-kant nou ja, het is maar. Een cleane powersound, goeie.

Gitaarleraar Dotje haar op het poesje van Dani - wordt gebruikt

De eerste keer dat de kinderen dan ook naar buiten gingen, keken zij hun ogen uit. Ook hebben zij wanten bestempeld met verf aan hun handjes. Elvis Presley For President van Lou Monte. Dieuwertje wist goed te vertellen dat haar broertje Joris ook op Mirakel komt en dan naar de middelste babygroep gaat. Een raketje en daar sprong spontaan de herkenning op de gezichtjes. Het kan voorkomen dat wij door andere activiteiten een keer verhinderd zijn op de lesdag. Something New